Ontwikkeling

We stimuleren mensen zichzelf te blijven ontwikkelen. We bieden opleidingsmogelijkheden aan, zowel vaktechnische opleidingen als trainingen voor persoonlijke groei en talentontwikkeling.

Volop ruimte voor zelfontplooiing

Bij Clement Group krijg je volop de ruimte om jezelf te ontwikkelen door middel van brede opleidingsmogelijkheden en doorgroeimogelijkheden. Zo geef jij je eigen carrière vorm!

Brede opleidings- en doorgroeimogelijkheden

We stimuleren mensen zichzelf te blijven ontwikkelen. We bieden opleidingsmogelijkheden aan, zowel vaktechnische opleidingen als trainingen voor persoonlijke groei en talentontwikkeling. Wanneer iemand hulp nodig heeft bij zijn functioneren, speuren we samen naar de oorzaak en zoeken samen naar een oplossing, bijvoorbeeld door een interne overplaatsing, een externe cursus of een coachtraject. Werkgeluk ervaar je als je je nuttig voelt, gewaardeerd wordt en plezier beleeft aan dat wat je doet. 

Door de brede opleidingsmogelijkheden kun je natuurlijk ook doorgroeien naar andere functies binnen Clement Group. We maken graag gebruik van jouw talenten!

20210324-Clement-LQ-068

‘’In 2000 moest ik een snuffelstage kiezen voor mijn HAVO 4 opleiding. Ik wilde iets in de techniek, dus heb voor het toenmalig Clement Constructies gekozen. Deze twee stagedagen bevielen me zo goed, dat ik van 2000 tot en met 2006 hier als oproepkracht heb gewerkt en vanaf 2006 de zaterdagploeg heb aangestuurd. Na mijn technische opleiding, in 2008, kwam ik vast in dienst als Procesanalist. Na een aantal jaren ben ik doorgegroeid tot Assistent-Bedrijfsleider en vanaf 2012 heb ik een stapje terug gedaan naar de functie van Technisch Inkoper. Binnen Clement Group zijn vele doorgroeimogelijkheden. Zolang je zelf maar wilt!’’

– Paul – Technisch Inkoper Clement Group

Erkend leerbedrijf

Stage lopen bij Erkend Leerbedrijf Clement Group houdt in dat je ervaring opdoet onder begeleiding van ervaren stagebegeleiders. Wij bieden verschillende type stages aan in verschillende functies, waarin je je eigen verantwoordelijkheden krijgt en zelf aan de slag gaat. We hebben stageplekken op de afdelingen administratie en engineering, een BBL-opleiding in de techniek en bieden begeleiding bij je eindopdrachten of scriptie. Je kunt altijd contact opnemen om de mogelijkheid van een passende stage of opdracht te bespreken!

erkend-leerbedrijf